ЗА НАС - ATC - Air Trade Company

ЗА НАС

Нашата мисия

Air Trade Company е официален дистрибутор на компания TROX – лидер в разработването и производството на компоненти, приспособления и системи за климатизация и вентилация.

Дейността на фирмата включва доставка на продукти от Българския, Европейския и Световен пазар в сферата на ОВК. Устойчивостта и силата на компанията са съчетание от подбрани продукти, висококачествени технологии и безупречни професионалисти, притежаващи богати знания и многогодишен опит.

Мисията ни е да бъдем Ваш лоялен партньор и да Ви предоставяме експертна консултация, висококачествени продукти на конкурентни цени и в кратки срокове.

Стремежът ни е да Ви подкрепяме активно, както във Вашата ежедневна работа, така и в участието Ви в различни по мащаб ОВК проекти.

Удовлетворението на клиентите е от първостепенно значение за нас и ние от Air Trade Company полагаме всички усилия, за да го спечелим.

Toshiba LED Lighting Systems е лидер в сферата на високоефективните енергоспестяващи светодиодни тела и системи. Пълната гама от продукти намира приложение както в индустрията, в магазини, хотели, офиси, така и в дома.

Oventrop е един от водещите в Европа производители на арматури, регулатори и системи за отоплителната техника.

Нашите партньори

Aerauliqa е италианска компания, изцяло ориентирана в разработването, производството и продажбата на вентилатори за жилищни, търговски и промишлени приложения.

WILO е световен лидер в производството на помпи и помпени системи, базиран в Германия.

Salus е компания със седалище в Хонг Конг, която запълва специфична ниша в областта на отоплението и климатизацията за интелигентна управляваща автоматизация.

Viega е международен производител на най-виско ниво ВиК и ОВК решения и санитарни продукти, основан през 1899г в Германия.

Danterm e компания със седалище в Дания, специализирана в производството на високо-енергийни влагоуловители с елегантен дизайн.

Tesy е лидер в създаването на уреди за отопление и топла вода вече в продължение на 25 години.

Levoit е компания с множество награди, спечелени благодарение на висококачествените продукти зa въздухопречистване, които създават.

Radiant е производител на газиви котли от повече от 50 години. Отличава с високо качество, иновативен дизайн и технологии. Всеки компонент от техните продукти е произведен в Италия.