Гаранции, условия за връщане и рекламация - AirTrade

Гаранции, условия за връщане и рекламация

Гаранционната карта е налична само при предоставена от производителя допълнителна гаранция, упомената в описанието на всеки продукт. Артикулите притежават гаранция, от 24 месеца, отговаряща на търговските политики на производителите и действащото законодателство в България. За да се удостовери гаранцията е необходимо да се запази касовата бележка или фактурата от закупения продукт.

 

Гаранцията губи валидност в следните случаи:

  • при изгубена гаранционна карта (ако е налична такава) или изгубена касова бележка;
  • при изтичане срока на гаранцията;
  • при опит за ремонт от неоторизиран сервиз;
  • при повреди, причинени от неправилна експлоатация;
  • при нарушаване на физическата цялост на продукта;
  • при химическо, електрическо или друго въздействие, различно от нормалната експлоатация на продукта.

 

Условия за връщане

Съгласно чл. 55 от ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ, потребителят има право да се откаже от една или повече от поръчаните стоки в 14 дневен срок от получаване на поръчката в случай, че стоката е във вида, в който е доставена, а именно:

  • ако е опакована и опаковката й не е отваряна, като тук не става въпрос за транспортната опаковка на самата пратка;
  • ако е придружена от цялата съпътстваща документация – гаранционна карта (при наличието на такава), касов бон или разписка за пощенски паричен превод (съгласно чл. 3, ал. 1 от Наредба № Н-18 от 2006 г.) и фактура по Ваше желание.
  • ако по нея или по опаковката й няма механични повреди.

 

За да върнете стоката или при установяване на дефект в продукта, в рамките на гаранционния срок, се свържете с нас на orders@airtradecompany.com

 

Всички транспортни и други разходи по изпращане и връщане на стоката са изцяло за сметка на потребителя.

 

Прегледът на върнатата стока се извършва от наш служител в присъствието на други двама, като се издава протокол, ако стоката отговаря на всички изисквания. В срок от 7 дни ние ще преведем сума, равна на цената на закупения уред, по Ваша банкова сметка.

“Еър Трейд Къмпани” ЕООД запазва правото да не възстанови заплатената от клиента сума, ако е нарушено едно или повече условия за връщане на стоката.

Формуляр за отказ от покупка можете да изтеглите от ТУК