Гаранции, условия за връщане и рекламация - ATC - Air Trade Company

Гаранции, условия за връщане и рекламация

Ние работим директно с официалните вносители на всички чужди марки, които предлагаме в гамата си от продукти. Продуктите, предлагани от нас, пристигат при клиента с пълен комплект документи за покупката, както и с попълнена гаранционна карта. Артикулите притежават гаранция, отговаряща на търговските политики на производителите и действащото законодателство в България.

Ако след разопаковане на продукта установите липса на гаранционна карта се свържете с нас в рамките на 48 часа след получаването, за да успеем да реагираме своевременно.

В описанията на всеки продукт е упоменат гаранционният му период. При установяване на дефект в продукта, в рамките на гаранционния срок, отново се обърнете към нас.
Email: [email protected]

Гаранцията губи валидност в следните случаи:

  • при изгубена гаранционна карта;
  • при опит за ремонт от неоторизиран сервиз;
  • при повреди, причинени от неправилна експлоатация;
  • при нарушаване на физическата цялост на продукта;
  • при химическо, електрическо или друго въздействие, различно от нормалната експлоатация на продукта.

 

Условия за връщане

Съгласно чл. 55, ал. 1 от ЗЗП, потребителят има право да се откаже от една или повече от поръчаните стоки в 30 дневен срок от получаване на поръчката в случай, че стоката е във вида, в който е доставена, а именно:

  • ако е опакована и опаковката й не е отваряна, като тук не става въпрос за транспортната опаковка на самата пратка;
  • ако е придружена от цялата съпътстваща документация – гаранционна карта, касов бон или разписка за пощенски паричен превод (съгласно чл. 3, ал. 1 от Наредба № Н-18 от 2006 г.) и фактура по Ваше желание.
  • ако по нея или по опаковката й няма механични повреди.

За да върнете стоката се свържете с нас на [email protected]

Всички транспортни и други разходи по изпращане и връщане на стоката са изцяло за сметка на потребителя.

Прегледът на върнатата стока се извършва от наш служител в присъствието на други двама, като се издава протокол, ако стоката отговаря на всички изисквания. В срок от 7 дни ние ще преведем сума, равна на цената на закупения уред, по Ваша банкова сметка. Възстановяване на суми, направени с банкова карта се осъществява чрез нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 7 дни след получаването и прегледа на стоката.

“Еър Трейд Къмпани” ЕООД запазва правото да не възстанови заплатената от клиента сума, ако е нарушено едно или повече условия за връщане на стоката.

 

Формуляр за отказ от покупка можете да изтеглите от ТУК