Лични данни

ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

„Еър Трейд Къмпани“ ЕООД спазва разпоредбите на приложимото законодателство (Общия Регламент относно защитата на личните данни -Регламент (ЕС) 2016/679, Закон за защита на личните данни и др.) и прилага мерки за опазване на сигурността и целостта на всички лични данни, събирани от потребителите на Уебсайта на „Еър Трейд Къмпани“ ЕООД.

С настоящето предоставяме информация относно начина, по който работим с личните Ви данни при използване на нашия Уебсайт. Освен ако не е предвидено друго в следващите разпоредби, основанието за обработване на личните Ви данни произтича от факта, че това обработване е необходимо, за да можем да оптимално да осигурим функционалностите на Уебсайта.

  1. Отговорно лице/Администратор:

“Еър Трейд Къмпани” ЕООД,  ЕИК 205424243

гр. София 1504

район  Оборище

ул. Марин Дринов № 30

тел: +359 888 338 303

e-mail: sales@airtradecompany.com

  1. Лични данни и обработване на лични данни

Лични данни са всяка информация, свързана с идентифицирано физическо лице или физическо лице, което може да бъде идентифицирано като име, ЕГН(ЛНЧ), имейл адрес, телефон, пощенски адрес и т.н. Обработване означава всяка операция или съвкупност от операции, извършвана с лични данни или набор от лични данни чрез автоматични или други средства като събиране, записване, организиране, структуриране, съхранение, адаптиране или промяна, извличане, консултиране, употреба, разкриване чрез предаване, разпространяване или друг начин, по който данните стават достъпни, подреждане или комбиниране, ограничаване, изтриване или унищожаване.

  1. Лични данни, събирани и обработвани от „Еър Трейд Къмпани“ ЕООД. Други данни, събирани и обработвани от „Еър Трейд Къмпани“ ЕООД. Цели на обработването.

„Еър Трейд Къмпани“ ЕООД събира данни за имена, имейл адрес и телефон.

При влизане в нашия уебсайт, „Еър Трейд Къмпани“ ЕООД събира данни за използвания IP адрес, от който правите посещението; Идентификатор на браузъра Ви; Идентификатор на мобилното Ви устройството; Несъдържащ лични данни Ваш идентификатор; История на поведението Ви – посетени страници, време прекарано на тях и други; Поведение спрямо съдържанието на сайта/мобилната апликация – навигация, използвани интерфейсни елементи, време на престой; Вашите търсения.

Цел, за която се събират данните: Подобряване на сигурността на услугата и локализация на интерфейса, статистически и маркетингови проучвания. Осъществяване на връзка с потребителя и изпращане на информация към него при изразено желание – за изпращане на бюлетини и рекламни съобщения

  1. Използване на “бисквитки”

Ние използваме “бисквитки” (малки текстови файлове, изпратени от вашия компютър всеки път, когато посещавате нашия уеб сайт) или подобни технологии за улавяне на данни. Ние използваме “бисквитки”,  които са важни за коректната работа на уеб сайта на „Еър Трейд Къмпани“ ЕООД.

Видове бисквитки, които използваме:

  • Задължителни бисквитки

Тези бисквитки са необходими за коректната работа на уебсайта. Например, с тези бисквитки ви показваме информацията на нашия сайт на правилния език, а цените – спрямо валутата и ДДС за съответната държава.

  • Аналитични бисквитки

Благодарение на тези бисквитки ние следим посещаемостта на нашия сайт и можем да анализираме доколко нашите потребители работят лесно с него (бисквитки на Google Analytics). Тези бисквитки не ни дават никаква информация за вашите лични данни. Те ни показват кои страници от сайта ни сте разгледали, дали сте посетили сайта ни през мобилно или десктоп устройство и други анонимни данни.

  • Функционални бисквитки

Тези бисквитки Ви позволяват да използвате пълната функционалност на сайта ни, да гледате видеата в него, да ни пишете на чата, както и да запомняте предпочитания език, на който да се зарежда информацията на нашия сайт.

  • Бисквитки за прецизно таргетиране

Тези бисквитки съдържат информация за това как сте използвали нашия сайт и могат да бъдат задействани от наши рекламни партньори. Те не съхраняват лична информация. Благодарение на тях няма да ви бъде показвана информация, която е нерелевантна за вас. Това са динамични бисквитки на Facebook, Google, Adform, Adwise и др.

Използваме бисквитки по избор само с Вашето предварително съгласие.

При първия Ви достъп до нашия Уебсайт ще се появи банер, който иска от Вас да ни дадете съгласие за ползване на бисквитки по избор. Ако дадете съгласие, ние ще поставим бисквитка на компютъра Ви и банерът няма повече да се появява за целия срок докато е активна бисквитката. След изтичане на срока на съхранение на бисквитката или ако активно изтриете бисквитката, банерът отново ще се появи следващия път, когато посетите Уебсайта ни и отново ще поиска съгласието Ви.

  1. Предотвратяване на поставянето на бисквитки

Можете да ползвате Уебсайта ни без използването на каквито и да било бисквитки. Във Вашия браузър можете по всяко време да конфигурирате или напълно деактивирате ползването на бисквитки. Това обаче може да доведе до ограничаване функционалностите или да има известно отрицателно въздействие върху лекотата на употреба на Уебсайта ни за ползвателя.

  1. Предаване на лични данни, включително и в страни извън ЕС

Вашите данни ще бъдат частично обработвани и в държави извън Европейския съюз или Европейското икономическо пространство, които може да имат по-ниско ниво на защита на личните данни, отколкото европейските страни. В такива случаи ще гарантираме осигуряването на достатъчно ниво на защита за Вашите данни, например чрез сключване на конкретни споразумения с нашите договорни партньори, или ще поискаме Вашето изрично съгласие за такова обработване.

Извън целите за обработване на лични данни, описани по-горе, „Еър Трейд Къмпани“ ЕООД не споделя, продава, отдава, търгува или прехвърля лична информация, събрана от потребителите

Личните Ви данни могат да бъдат предоставени на държавни органи (напр. за органи за контрол, за разкриване и предоствратяване на престъпления и нарушения), само когато е предвидено в закон и при условията, посочени в него.

  1. Срок на обработване на личните данни от „Еър Трейд Къмпани“ ЕООД

Ние ще запазим вашите лични данни за толкова дълго, колкото е необходимо за изпълнение на целите и доказване на изпълнението им, посочени по-горе (но не повече от 5 години) или в съответствие с Вашите инструкции и желание да оттеглите съгласието си да обработваме Вашите данни и същите да бъдат изтрити.

  1. Вашите права по отношение на предоставените лични данни.

Разполагате със следните права съгласно приложимите закони за защита на личните данни:

  • Право на информация относно личните Ви данни, съхранявани от нас;
  • Право да искате коригиране, изтриване или ограничаване на обработването на Вашите лични данни;
  • Право на възражение срещу обработването, поради причини, свързани с Вашите законни интереси, обществени интереси или профилиране, освен ако не успеем да докажем, че са налице непреодолими, гарантирани причини, имащи приоритет пред Вашите интереси, права и свободи, или че това обработване се извършва за целите на предявяване, упражняване или защита на/по съдебни претенции;
  • Право на преносимост на данни;
  • Право на подаване на оплакване до орган за защита на личните данни;
  • Можете по всяко време да оттеглите съгласието си за събирането, обработката и използването на личните Ви данни с действие занапред. За допълнителна информация, моля, вижте главите по-горе, описващи обработването на данните, базирано на Вашето съгласие.

Ако желаете да упражните правата си, моля, адресирайте искането си до лицата за контакт, посочени по-долу.

  1. Контакт

За всякакви въпроси, които имате във връзка със своите лични данни, моля, моля, изпратете имейл до sales@airtradecompany.com или се свържете с нашето длъжностно лице по защита на данните на следния адрес:

“Еър Трейд Къмпани” ЕООД

гр. София 1504

район Оборище

ул. Марин Дринов № 30

тел: +359 888 338 303

  1. Изменение на Политиката за защита на лични данни

„Еър Трейд Къмпани“ ЕООД си запазва правото да актуализира периодично своята Политика за защита на личните данни. Актуализациите на тази Политика ще бъдат публикувани на нашия Уебсайт. Всички изменения влизат в сила при публикуването им на Уебсайта. Поради това, препоръчваме редовно да посещавате страницата, за да се осведомявате относно възможните актуализации.

Последна актуализация: 27.09.2019 г.